Over Yoga

Voordelen
van yoga

Start jouw yogareis samen met mij

Om yoga toegankelijk te maken voor iedereen bied ik verschillende yogastijlen aan in mijn praktijk en buiten in de yogatuin.

Online

Bekijk de laatste yoga video’s! En beoefen online yoga om jouw yogabeoefening verder te continueren buiten de lessen.

Doe yoga samen met mij waar je maar wil

Faq

Frequently Asked Questions

Comfortabele sportkleding vrij van ritsen, knopen en drukknopen. Wijde broeken dienen vermeden te worden om de veiligheid in elke pose te garanderen. Nauw aansluitende leggings of shorts zijn ideaal om een goed beeld van jouw gewrichtspositie te kunnen vormen. Kleed je in laagjes opdat je jezelf op elk moment aan de omgevingstemperatuur kan aanpassen.

Je vindt een beschrijving van elk lestype onder het tablad ‘lessen’.

Ervaring met yoga is helemaal niet nodig om les bij me te volgen. Door mijn instructies leid ik je veilig doorheen alle poses en bewegingen. Bovendien geef ik continu tips om bepaalde houdingen makkelijker te maken of je juist verder uit te dagen. Aangezien ik in het dagelijkse leven fulltime kinesitherapeute en manueel therapeute ben, hecht ik enorm veel belang aan blessurepreventie en kan je steeds bij me terecht indien je eventuele ongemakken ervaart.

Liefst heb ik wel dat je even voorafgaand aan de les, je me kort even vertelt wie je bent en wat je medische voorgeschiedenis is. Vind je dat te direct, mag je ook altijd een mailtje sturen.